Am fost născută în 1986, în București, capitala României cu o înclinație naturală de a învăța lucruri noi și de a-i ajuta pe cei din jur.

Din copilărie am fost pasionată de corpul uman și de abilitățile lui extraordinare de a se vindeca. Așa că am citit mult și am experimentat pe cont propriu puterea vindecătoare a plantelor, a unor regimuri alimentare, ce impact are schimbarea stilului de viață, etc.

După ce am lucrat 3 ani de zile într-un spital privat și am văzut impactul pe care îl au medicii asupra oamenilor am fost motivată să învăț și mai mult.

Am observat că pentru unii pacienți medicina nu era suficientă. Aveau probleme emoționale și de aceea vindecarea era greoaie. Am început să mă întreb dacă nu se pot găsi și alte căi de a-i ajuta și pe aceștia. La scurtă vreme după aceasta, în timpul unui curs pentru dezvoltare personală, am stat de vorbă cu un psiholog și am aflat de remediile florale ale Dr. Bach. Mi s-a părut ceva inedit și am vrut să le încerc. Efectul lor m-a convins și din acel moment am știut că am găsit una dintre cele mai bune terapii alternative: o terapie delicată, sigură și care se poate aplica oricui.

După o vreme, am vrut să găsesc și o a doua terapie care să funcționeze pe aceleași principii. De-a lungul anilor, am încercat pe propria persoană mai multe terapii, care au avut rezultate foarte bune, totuși, prima ședință de terapie Bowen m-a uimit pur și simplu. Ceva atât de delicat, a avut un impact atât de mare asupra corpului meu. Am fost fascinată de studiile de caz prezentate la deschiderea cursului și trebuie să recunosc, cu destul de mult scepticism, am început să aplic terapia câtorva persoane apropiate. Am avut aceleași rezultate formidabile! Iar în timp, cu fiecare nou pacient am descoperit din ce în ce mai mult, cât de puternică este această terapie.

Pentru a ajuta cât mai mulți oameni să ajungă la o stare de echilibru, în prezent folosesc aceste două terapii. Ambele au efect și asupra corpului și asupra psihicului și se completează de minune. Așadar, vă invit cu drag să găsim împreună calea cea mai potrivită pentru dumneavoastră, spre o sănătate excelentă și o stare de spirit de invidiat!

Pregătire profesională:

▪ Tehnica originală Bowen - Nivel Avansat - acreditare primita de The Bowen Therapy Academy of Australia

▪ Remedii florale ale Dr. Bach  
▪ Călătoria cu Brandon Bays

◦ The Journey Intensive with Advanced Skills cu Brandon Bays
◦ Vindecare prin Comunicare Conștientă cu Kevin Billet
◦ Manifestarea Abundenței cu Brandon Bays și Kevin Billet
◦ No Ego Retreat cu Brandon Bays și Kevin Billet

▪ Consilier pentru dezvoltare personală
▪ Respirație Holotropică, Body-Mind-Spirit Work, Meditație și Integrare a Sunetelor Speciale, Practica Emisferei Drepte și Desenelor de Mandale
▪ Terapie Cranio Sacrală - nivel introductiv
▪ EFT - tehnica de eliberare emoțională
▪ Curs de anatomie și fiziologie umană
▪ Curs de prim ajutor