Am conceput o listă cu întrebările cele mai des întâlnite. Dacă aveți și alte nelămuriri vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact și în cel mai scurt timp vă vom răspunde.

1. Provoacă această terapie vreun disconfort?

Nicidecum. Terapia Florală a Dr. Bach pozitivează acele aspecte negative ale emoțiilor.

2. Cum funcționează?

Remediile pozitivează emoțiile negative. Pentru a vedea cum funcționează fiecare remediu în parte, apăsați aici.

3. Trebuie să mă pregătesc cumva pentru ședința de terapie?

Consultația va fi reprezentată doar de o discuție cu terapeutul. Nu este necesară nicio pregătire prealabilă.

În orice caz, este binevenit dacă vă gândiți înainte de consultație la lucrurile care vă deranjează cel mai mult, acele aspecte ale dumneavoastră pe care vreți să le schimbați. Si poate că ar fi util să le și notați, până la urmă suntem oameni și la fața locului ne emoționăm, uităm…

4. Când voi vedea primele efecte?

Sunt oameni care văd primele efecte de la prima doză, la secunde după ce au luat remediul. Iar alții care le observă abia după săptămâni. Deoarece o emoție poate fi adâncă sau superficială, iar oamenii sunt diferiți, nu se poate aproxima cu exactitate.

5. Există restricții de orice fel pe durata tratamentului?

Din fericire nu există niciun fel de restricție. Vă puteți continua viața exact cum o făceați înainte.

6. Care sunt dozele pe care trebuie să le iau?

Doza uzuală este de 4 picături de 4 ori pe zi, dar terapeutul poate prescrie altfel, în funcție de caz.

7. Cum trebuiesc luate remediile?

Pe parcursul unei zile, remediile trebuiesc luate la intervale cât mai egale.

De preferat este ca prima doza să se ia dimineața pe stomacul gol, iar ultima doză seara, chiar înainte de culcare ca ultim lucru. Celelalte două doze se vor lua în timpul zilei cât mai echilibrat.

De ex. dacă vă treziți la ora 8 și vă culcați la 20… veți lua prima doza la 8 dimineața, a doua la 12, următoarea la 16 și ultima la 20.

Ideal este ca lichidul să se bea încet, gură cu gură, pe parcursul a mai multor minute.

Se pot picura în orice lichid, cald sau rece, cantitatea să fie de max 250 ml.

Dacă ați pus jumătate de pahar apă și apoi remediile, nu umpleți paharul din nou cu apă. Terminați de băut cantitatea de lichid cu remedii și apoi, dacă vă este sete, puteți turna un nou pahar.

8. Dacă nu am la dispoziție un pahar sau apă?

În caz excepțional puteți picura direct în gură picăturile, sub limbă. Deasemenea dacă aveți o sticlă de 0.5l puteți picura dublul dozei, și să vă asigurați că beți pe parcursul a mai multor ore din acel lichid. Nu folosiți sticle mai mari. Ideal ar fi să folosiți o sticlă de sticlă, nu de plastic.

9. Cât de des trebuie să vin la consultație?

La aproximativ o lună.

În cazul în care intervine un eveniment major și considerați că aveți nevoie de suport, se poate și mai devreme.

Iar în cazuri excepționale se pot prescrie remediile și pe perioade mai lungi de timp - dar nu este recomandat, deoarece se pot schimba multe lucruri în numai o lună.

10. Cât timp durează o sticluță de tratament?

În general, aproximativ o lună. În funcție de cât de des le luați.

Desigur dacă veți simți nevoia să le luați mai des, sticluța se va goli mai repede decât atât. În plus, dacă apare nevoia să luați mai multe picături, vă rog să mă anunțați, poate fi o indicație pentru alte remedii și este esențial de știut în cadrul unui tratament.

11. Sticluța de tratament are nevoie de condiții speciale de păstrare?

Da. Nu țineți sticluța în lumina directă a soarelui, în temperaturi crescute sau foarte scăzute. Lichidul este sensibil în aceste condiții. Deasemenea nu atingeți picurătorul.

12. Dacă am uitat să iau o doză?

Luați doza cât mai repede, dar păstrați o diferență de timp față de următoarea. Nu luați doză dublă, decalați celelalte doze, astfel încât în ziua respectivă să luați toate dozele recomandate.

13. Cât timp durează o ședință de consiliere?

Consilierea durează aproximativ 50 de minute. În cazuri excepționale, poate dura mai mult, însă prețul ședinței va crește conform.

14. Poate altcineva să ia picăturile mele?

De preferat ar fi să nu. Tratamentul este facut individual și bineinteles că o altă combinație va fi mult mai benefică pentru acea persoană. Îi puteți recomanda să vină la o consultație, dacă vreți să ajutați persoana în cauză.

În plus, de la o singură doză din sticluța de tratament nu va putea simți efectul picăturilor.

15. Dacă cineva bea accidental din paharul meu?

Atunci va trebui să vă faceți alt pahar pentru dumnevoastră și să reluați doza.

16. Dacă am pus mai multe picături decât mi-a fost indicat? Dar mai puține?

Dacă puneți mai multe picături nu este nicio problemă. Doar că dacă aceasta devine obișnuință, se va consuma sticluța de tratament mai repede. Efectul lor nu este potențat și deasemenea nu există supradozaj.

Nu folosiți mai puține picături decât v-a fost indicat. Riscați să nu își facă efectul tratamentul, deoarece este concentrația prea mică!