Apa. Miscare. Odihna.

Sa beti suficienta apa este cel mai important lucru pe care puteti sa il faceti pentru sanatatea dumneavoastra. In timpul sedintelor de terapie Bowen, corpul incepe un proces de detoxifiere si de aceea este necesar sa mariti putin consumul de apa. Acest lucru va asigura ca toxinele parasesc corpul si de asemenea ca muschii, fascia care ii inconjoara si articulatiile sunt lubrifiate si deci mai flexibile – intreg corpul fiind pregatit pentru vindecare! Pentru ca fiecare persoana este diferita, discutati cu terapeutul care este cantitatea ideala pentru dumneavoastra.
Apa. Miscare. Odihna.

Miscarea pe langa faptul ca va tine tineri si in forma, asigura impreuna cu apa drenarea toxinelor din corp. Este de ajuns sa va plimbati minim 30 de minute in pas rapid, in fiecare zi, pentru punerea in circulatie a acestor toxine. In plus, prin faptul ca va miscati dati voie corpului sa repozitioneze oasele, sa detensioneze muschii si deci sa scapati de dureri!
Apa. Miscare. Odihna.

Odihna este un lucru pretios pentru succesul terapiei pentru ca in timpul somnului se produce cea mai mare parte a vindecarii. Cand mintea e absenta si creierul intra in starea alpha e momentul ideal pentru corp sa inceapa sa isi faca treaba. Se spune ca este de preferat este sa dormim in multiplii de 1,5 ore pana cand ne simtim odihniti. In unele cazuri este posibil ca dupa terapie sa va simtiti mai obositi ca de obiecei, sfatul meu este sa va ascultati corpul si sa o luati mai usor, sa acordati mai mult timp pentru somn, relaxare. Sanatatea dumneavoastra o sa va multumeasca!